Slimmere beslissingen

We transformeren uw gegevens naar betere inzichten

Bel 03 451 23 91

Wat we doen

Onze IT- en consultancydiensten geven uw mensen een snelle en eenvoudige toegang tot hun waardevolle interne en externe informatie. Zo helpen we u om slimmere beslissingen te nemen.

Ontdek onze diensten

Kohera is gespecialiseerd in het ontwerp, de implementatie en de ondersteuning van IT-systemen die werken met het Microsoft BI portfolio, SQL Server en Prophix CPM software. We zijn het grootste bedrijf in België dat zich hier helemaal op richt. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij u helpen om de beste en meest betaalbare oplossing te vinden.

SQL Server consultancy

Wanneer je aan SQL Server denkt, denk dan aan Kohera. Wij zullen steeds de beste oplossing voor u vinden aan de laagste kost; of u nu op zoek bent naar ervaren database-administrators, een audit van uw systemen, prestatieverbeteringen van uw systeem, consolidatie en migratie van uw databases, cloud software - hybride of in eigen beheer - of een installatie voor een hoge beschikbaarheid of herstel na een noodgeval.

Lees meer

Business Intelligence

Succesvolle bedrijven nemen sneller de juiste beslissingen dankzij het gebruik van business analytics. Wat uw ambities ook zijn, analyse is een essentieel element om uw strategie te bepalen en uw doelstellingen te bereiken. Geef uw mensen analytische tools die gemakkelijk te gebruiken zijn om gegevens op een heldere manier te visualiseren en tot waardevolle inzichten te komen.

Lees meer

Corporate Performance Management

Software voor Corporate Performance Management (CPM) geeft u vleugels. De software is ontworpen om te werken met een minimum aan IT-ondersteuning. Ze automatiseert tijdrovende processen, verbetert uw financiële nauwkeurigheid en geeft u de mogelijkheid om sneller te reageren op veranderingen.

Lees meer

SQL Server as a Service

Dankzij de cloud kan u uw SQL Server-databases gebruiken zonder investeringen vooraf. U hoeft niet wakker te liggen van hardware, onderhoud, gegevensgroei, beveiligingsbeheer, softwareherstel, patching, updates, upgrades en back-ups. We kunnen u helpen om de juiste keuze te maken voor het meest passend cloudmodel.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

16 aug 2017
De wereld in 2027 – Een nieuw soort inkt

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Wat staat in elke winkel, elk bedrijf en elk huis: een 3D-printer, natuurlijk. Kleine objecten print je thuis en voor grotere zaken ga je naar de shop van het benzinestation om de hoek.

08 aug 2017
De wereld in 2027 – In een oogopslag

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. De pc is al een tijdje verdwenen. De chip in je personal smart device is krachtig genoeg om alles te kunnen doen wat je verwacht.

01 aug 2017
De wereld in 2027 – Software schrijft de software

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Tegen 2027 is er niemand die nog een lijn software schrijft, daar zal namelijk software voor zijn. Er zullen dus geen programmeurs meer nodig zijn en dat is minder onwaarschijnlijk dan het lijkt.

25 jul 2017
De wereld in 2027 – Uw dokter vraagt een afspraak

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Als we vandaag ziek zijn, maken we een afspraak en gaan we naar de dokter. Als we in 2027 zwaar ziek dreigen te worden, dan roept de dokter ons op om voor alle zekerheid eens langs te komen.