Slimmere beslissingen

We transformeren uw gegevens naar betere inzichten

Bel 03 451 23 91

Wat we doen

Onze IT- en consultancydiensten geven uw mensen een snelle en eenvoudige toegang tot hun waardevolle interne en externe informatie. Zo helpen we u om slimmere beslissingen te nemen.

Ontdek onze diensten

Kohera is gespecialiseerd in het ontwerp, de implementatie en de ondersteuning van IT-systemen die werken met het Microsoft BI portfolio, SQL Server en Prophix CPM software. We zijn het grootste bedrijf in België dat zich hier helemaal op richt. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij u helpen om de beste en meest betaalbare oplossing te vinden.

SQL Server consultancy

Wanneer je aan SQL Server denkt, denk dan aan Kohera. Wij zullen steeds de beste oplossing voor u vinden aan de laagste kost; of u nu op zoek bent naar ervaren database-administrators, een audit van uw systemen, prestatieverbeteringen van uw systeem, consolidatie en migratie van uw databases, cloud software - hybride of in eigen beheer - of een installatie voor een hoge beschikbaarheid of herstel na een noodgeval.

Lees meer

Business Intelligence

Succesvolle bedrijven nemen sneller de juiste beslissingen dankzij het gebruik van business analytics. Wat uw ambities ook zijn, analyse is een essentieel element om uw strategie te bepalen en uw doelstellingen te bereiken. Geef uw mensen analytische tools die gemakkelijk te gebruiken zijn om gegevens op een heldere manier te visualiseren en tot waardevolle inzichten te komen.

Lees meer

Corporate Performance Management

Software voor Corporate Performance Management (CPM) geeft u vleugels. De software is ontworpen om te werken met een minimum aan IT-ondersteuning. Ze automatiseert tijdrovende processen, verbetert uw financiële nauwkeurigheid en geeft u de mogelijkheid om sneller te reageren op veranderingen.

Lees meer

SQL Server as a Service

Dankzij de cloud kan u uw SQL Server-databases gebruiken zonder investeringen vooraf. U hoeft niet wakker te liggen van hardware, onderhoud, gegevensgroei, beveiligingsbeheer, softwareherstel, patching, updates, upgrades en back-ups. We kunnen u helpen om de juiste keuze te maken voor het meest passend cloudmodel.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

20 jun 2017
SQL Spot – Part 5

Losing sight of what are the most relevant updates on SQL Server 2016? Well, there is no need to spend countless hours browsing the internet. We made another our SQL Spot summary of the most interesting updates and changes for all SQL lovers.

13 jun 2017
SSIS 2016 en OData4

In SQL Server 2016 heeft Microsoft ons voorzien van tal van nieuwigheden. Naast de talrijke mooie wijzigingen in de SQL Server engine, SSAS en SSRS, is er ook aandacht besteed aan SSIS 2016. Deze verbeteringen staan wat minder in de kijker, maar zijn daarom niet minder de moeite waard.

06 jun 2017
Securing Data with Transparent Data Encryption (TDE)

Securing sensitive data is a critical concern for organizations of all types and sizes. In this blog post you will get an overview of the possibilities, availability, pros and cons, and evolution of Transparent Data Encryption (TDE).

30 mei 2017
SQL Server problem tombola: too many indexes

When auditing SQL Server databases, one of the more common problems I see is that people add too many indexes to their tables. This has a significant performance impact on your SQL Server.