Slimmere beslissingen

We transformeren uw gegevens naar betere inzichten

Bel 0485 96 57 58Stuur ons een mailtje

Onze IT- en consultancydiensten geven uw mensen een snelle en eenvoudige toegang tot hun waardevolle interne en externe informatie. Zo helpen we u om slimmere beslissingen te nemen.

Ontdek onze diensten

Kohera is gespecialiseerd in het ontwerp, de implementatie en de ondersteuning van IT-systemen die werken met het Microsoft BI portfolio, SQL Server en Prophix CPM software. We zijn het grootste bedrijf in België dat zich hier helemaal op richt. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij u helpen om de beste en meest betaalbare oplossing te vinden.

SQL Server consultancy

SQL Server consultancy

Wanneer je aan SQL Server denkt, denk dan aan Kohera. Wij zullen steeds de beste oplossing voor u vinden aan de laagste kost; of u nu op zoek bent naar ervaren database-administrators, een audit van uw systemen, prestatieverbeteringen van uw systeem, consolidatie en migratie van uw databases, cloud software – hybride of in eigen beheer – of een installatie voor een hoge beschikbaarheid of herstel na een noodgeval.
Lees meer >

Business Intelligence

Business Intelligence

Succesvolle bedrijven nemen sneller de juiste beslissingen dankzij het gebruik van business analytics. Wat uw ambities ook zijn, analyse is een essentieel element om uw strategie te bepalen en uw doelstellingen te bereiken. Geef uw mensen analytische tools die gemakkelijk te gebruiken zijn om gegevens op een heldere manier te visualiseren en tot waardevolle inzichten te komen.
Lees meer >

Corporate Performance Management

Corporate Performance Management

Software voor Corporate Performance Management (CPM) geeft u vleugels. De software is ontworpen om te werken met een minimum aan IT-ondersteuning. Ze automatiseert tijdrovende processen, verbetert uw financiële nauwkeurigheid en geeft u de mogelijkheid om sneller te reageren op veranderingen.
Lees meer >

SQL Server as a Service

SQL Server as a Service

Dankzij de cloud kan u uw SQL Server-databases gebruiken zonder investeringen vooraf. U hoeft niet wakker te liggen van hardware, onderhoud, gegevensgroei, beveiligingsbeheer, softwareherstel, patching, updates, upgrades en back-ups. We kunnen u helpen om de juiste keuze te maken voor het meest passend cloudmodel.
Lees meer >

Cloud Services

Cloud Services

Als Microsoft Cloud Solution Provider zetten we ook bij Kohera sterk in op cloud computing. Wat betekent dat voor u? We geven u advies over alle data gerelateerde services op Azure, kijken samen welke diensten voor u het meest geschikt zijn en we zorgen ervoor dat u de nodige licenties krijgt om ermee aan de slag te gaan.
Lees meer >

Nieuws

06 dec 2017
Latest Power BI update: share your portal with guest users

Power BI's mission is crystal clear: extract crucial intelligence from data so companies can use it to grow or strengthen their business. The latest update to the software further amplifies this creed.

01 dec 2017
Stem op Sam als Plato-ambassadeur 2018

PLATO is het netwerk voor ondernemers & experten van Voka West-Vlaanderen waar netwerken, inspiratie, kennis en ervaring delen centraal staan. Dit jaar gaat het netwerk op zoek naar de Plato-deelnemer die zijn of haar enthousiasme over Plato het meeste uitdraagt en zich een jaar lang Plato-ambassadeur mag noemen.

20 nov 2017
Cortana Intelligence in a Nutshell — Part 1

One of the first things we explain to our future customers, is what is available and what is possible with the Cortana Intelligence Suite. With following story we're discussing each product and we give a real-time usage example.

30 okt 2017
Don’t be afraid to visualise complex business processes

In Business Intelligence we extract data from anywhere. Beside the technical structures that define how the data is stored, we also need to comprehend the business processes behind that structure. It’s all in the name, right?