Herken je jezelf?

 

 

 

Ons team van wizards bestaat niet enkel uit mensen met een diploma in IT. Wist je dat één van onze medewerkers zelfs voor dierenarts studeerde? Die diversiteit maakt ons uniek en geeft ons een bijzondere kijk op data. Daarom geven we zoveel mogelijk mensen de kans om zich te ontwikkelen.

Misschien ben jij wel één van hen?

1. Je hebt heel wat ervaring met het Microsoft Data Platform
2. Je werkt al langer in IT en wil switchen van religie
3. Je werkt in een andere sector of job en ontdekte onlangs je passie voor data
4. Je hebt de schoolbank net achter je gelaten
5. Je zit nog op de schoolbank
6. Je herkent je niet, maar bent wel een geweldig fan van Kohera


1. Je hebt heel wat ervaring met het Microsoft Data Platform

Je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet. En het Microsoft Data Platform en jij hebben samen al heel wat jaren op de teller. Klaar om bij Kohera de passie weer te doen oplaaien?

Waarom zou je kiezen voor Kohera?

Jouw ervaring? Die is voor ons goud waard. Maar zelfs de grootste dataexpert kan hier nog bijleren. Kohera is jouw speeltuin waar je mag zijn wie je bent. En heb je zin om verder te groeien? Dan kan dat in alle richtingen.

 

Zo ziet een dag in het leven van Michèle Tahay er uit

Op volle SQL Server-kracht

Michèle is mama van twee en woont in West-Vlaanderen. Hoe je haar herkent? Simpel, aan de drie P’s. Die van professionalisme, performance en positiviteit. Ze studeerde toegepaste informatica in Gent, deed eerst vooral aan programmeren en verloor daarna haar hart aan databases. Michèle liet de trein nog even op een .Net zijspoor vertrekken, maar gaat sinds 2019 volle kracht vooruit voor SQL Server bij Kohera.

Maandag, 06:15. Tijd voor een nieuwe werkweek! Rond 06:30 sta ik op, nog onzeker of ik de snooze-functie van mijn wekker nu moet verwensen of juist prijzen. Veel tijd om daar verder over na te denken heb ik niet, want om 06:50 is het tijd om de kinderen uit bed te halen. Dat doe ik met de gebruikelijke wakker-wordt-ochtendknuffel. Eerst de jongste (8), want hij doet graag alles op zijn gemak. Voor de deur van de kamer van de oudste (11) vraag ik mij af of het niet tijd is voor haar eigen wekker, maar die gedachte duw ik snel weg. Straks kloppen de puberjaren aan en mag ik mij gelukkig prijzen als ik haar kamer nog binnen mag. Van die ochtendknuffel wil ik genieten nu het nog kan. De papa vertrekt ondertussen naar het werk. Hij gaat straks de kinderen ophalen, een taakverdeling die we door de jaren heen geperfectioneerd hebben.

 

Familieroutine

Rond 07:15 ontbijten we met ons drietjes. Hun rugzakjes voor de opvang vul ik met brooddoos, koekjes en fruit. Tijdens de schoolmaanden overvallen ze ‘s ochtends vaak met een: “Oei mama, vandaag hebben we 5 wasspelden en een oud t-shirt van papa nodig.” Maar deze ochtend mag ik nog even van de vakantiestemming genieten.

07:45, dat is mijn doeltijd om naar school te vertrekken. Een doel dat we regelmatig niet halen, maar vandaag wel! Halen we het niet? Dan is dat eigenlijk ook niet erg. Een stressloos begin van de dag is mij meer waard dan de vijf minuten die we winnen met ons op te jagen.
Om 08:00 komen we aan bij de opvang. Dat is eigenlijk een vereniging die we opgestart hebben met een aantal ouders. Elke ouder staat een aantal momenten in voor de opvang, in ruil mogen de kinderen dan een aantal dagen naar de opvang komen. Het is boeiend om te zien welke verschillende activiteiten de ouders in petto hebben, elke dag is anders.

 

Leren van collega’s

Rond 08:30 kom ik toe bij mijn vaste klant, waar ik op maandag en dinsdag aanwezig ben. Ik ben hier graag en de mensen kennen mij al goed. Extra pluspunt: vandaag is er ook een andere collega van Kohera aanwezig. Het is altijd prettig om met de collega’s samen te werken, we kunnen veel van elkaar leren. Op donderdag en vrijdag zien mijn dagen er iets anders uit. Dan ga ik naar verschillende klanten. Soms iets verder weg, soms zo dichtbij dat ik er met de fiets naartoe kan. En dat is een fijne afwisseling. Ik zie veel verschillende omgevingen en kan echt een meerwaarde zijn voor mijn klanten.

Dit weekend werd er bij de klant een migratie uitgevoerd van een tiental databases, vorige week reviewde ik de procedures en scripts met de interne Database Administrator. De kersverse server lijkt gezond. Toch start de dag niet helemaal rustig, er zijn problemen met de performantie van een andere server. Samen met de interne collega’s trekken we onze de trukendoos open om de situatie onder controle te krijgen. Want de applicaties die deze database gebruiken beginnen het lastig te krijgen. We voegen memory toe, beperken resources voor een bepaalde applicatie met de resource governor en laten andere applicaties op een read-only node connecteren. Elke actie die we uitvoeren haalt een beetje druk van de ketel.
12:00, tijd voor middagpauze. En voor een frisse neus! Ik eet samen met mijn collega’s en doe daarna een wandeling van een half uurtje.

 

Databases structureel verbeteren

Rond 13:00 gaan we terug aan het werk. Gelukkig heeft de klant SentryOne licenties. Na de feiten van deze ochtend analyseren we het gedrag van de servers en query’s. We zien er een aantal waar wij ons vragen bij stellen en halen er een interne R&D collega bij waarmee we een paar pistes bespreken die de performantie van de query kunnen verbeteren. Ik beslis om de database (een VLDB aka Very Large Database) nog eens onder de loep te nemen. Samen met mijn collega van Kohera, bespreek wat we structureel kunnen verbeteren aan deze database. Die ideeën leg ik morgen voor aan de klant.

Rond 18:00 kom ik thuis. De kindjes zijn opgehaald en zitten samen met de papa aan tafel. Het is kliekjesdag, want zondag deden we een gezellig barbecuetje met ons vier. Aan tafel vertellen de kinderen over de oppas die meehielp in de opvang en die hij alles wist over Pokémon én Minecraft. Heel cool dus. De jongste heeft de hele namiddag in het opblaasbaar zwembadje zitten ploeteren met zijn kameraadjes, de oudste heeft een nieuwe hobby: pixel art tekeningen maken van Pokémons. “Herken je deze Pokémon mama?” Neen, want in tegenstelling tot de oppas weet ik niet alles van Pokémon én Minecraft, maar da’s helemaal niet erg .

Na de nodige verhaaltjes en ik-moet-toch-nog-even-iets-zeggen-mama-momentjes, liggen de kindjes in bed. Tijd om een paar afleveringen van La Casa de Papel te bingewatchen op Netflix. Heerlijk, toch?

Zo ziet een dag in het leven van Jan Vandepanhuyzen en Jonathan Verpoort er uit

Jan Vandepanhuyzen: Waarom ik voor Kohera werk

Jan is sinds 2016 een waardevolle aanvulling aan ons team. De rol van DBA vervult hij met glans, mede door zijn bakken aan ervaring. Jan komt uit het Leuvense en naast DBA bij Kohera is hij ook dedicated vader en familiemens.

Lees het verhaal van Jan Vandepanhuyzen in onze blog

 

 

 

 

 

Jonathan Verpoort: Microsoft Azure for the win!


Jonathan werkt bij Kohera sinds de start. Ondanks zijn senior profiel in BI, koos hij ervoor om de weg van Microsoft Azure in te slaan. Uit de comfortzone, maar wel spannend, nieuw en de toekomst. Jonathan weet altijd perfect de balans te vinden: sociaal en technisch, geëngageerd en gemotiveerd in zijn werk maar even graag thuis bij zijn gezin, altijd al sportief geweest én handige verbouwer.

 


2. Je werkt al langer in IT en wil switchen van religie

Je nam al genoeg hindernissen in IT om een gouden medaille te verdienen. Maar nu is het tijd voor iets anders. Wil je ook eens voor goud gaan in een andere discipline? Bij Kohera kan dat.

Waarom zou je kiezen voor Kohera?

Bij Kohera zijn we innovatieve krakken in ons vak. Want allemaal delen we die passie voor data. Ben je nieuw in data? Dan zal je hier een team vinden van mensen die staan te trappelen om hun kennis met jou te delen. En vastroesten? Dat is hier geen optie! Je kan nog alle kanten uit. Of dat nu opzij of omhoog is.

 

 

Ronny Meeusen: indrukwekkende Azure expertise


Ronny, geëngageerde vader én sinds kort ook creatieve schrijnwerker, had voor zijn start bij Kohera al een professioneel indrukwekkend palmares opgebouwd. Als technisch analyst/developer/technical lead, kende en kent Ronny mainframe als het binnenste van zijn broekzak.

Tot hij besliste dat het tijd was voor iets nieuws. Met veel passie continu bijleren, dat typeert Ronny. Hij sprong al heel snel op de Azure kar. Gezien hij nooit 2 keer hetzelfde wil doen en Azure continu nog evolueert, heeft hij intussen al meer dan indrukwekkende expertise opgebouwd.

 


3. Je werkt in een andere sector of job
en ontdekte onlangs je passie voor data

Ons team bestaat niet enkel uit mensen met een diploma in IT. Die diversiteit maakt ons uniek en daarom geven we zoveel mogelijk mensen de kans om zich te ontwikkelen. Misschien ben jij wel één van hen?

Waarom zou je kiezen voor Kohera?

Onlangs je passie voor data ontdekt? Dan ben je zeker niet de enige. Bij Kohera werken mensen van alle achtergronden. Dat is wat ons sterk maakt. Door onze opleidingen en doordat je kan meelopen met ervaren collega’s kan je pijlsnel veel leren over de wereld van data.

 

Zo ziet een dag in het leven van Anémone Deroy uit

Van het bankwezen naar Power BI wizard

Anémone is thuis van verschillende markten. Zo heeft ze een groot hart voor dieren én voor cijfers. Haar ervaring, die deed ze op in de banksector, om daarna in 2018 voor Kohera te kiezen en resoluut voor de data te gaan. Ze schoolde zich bij via onder andere Master Labs en bijt zich sindsdien als een leeuw vast in BI en visualisatie van data. Kortom, Anémone is het levende bewijs dat cijfers en dieren perfect samengaan.

Rond 07:30 vertrek ik thuis. Ik ben nog niet helemaal wakker, dus ik rijd op automatische piloot naar het station om de trein van 07:50 richting Brussel-Noord te nemen.

Rond 08:20 komt de trein het station binnen en kom ik aan in Brussel. Na de wandeling tot het gebouw van de klant ben ik helemaal fris! Ik neem de trappen naar het tiende verdiep, daar is mijn bureau. Eens ik boven ben, kijk ik mijn e-mails na en werk ik mijn to-dolijst af.

 

 

Power BI-rapporten bespreken

Om 09:00 heb ik een eerste meeting met de Service Manager. Hij geeft mij feedback over het PowerBi-rapport dat ik hem eerder deze week bezorgde. Het rapport is goedgekeurd door het management en we bespreken de business logica voor een nieuw rapport.

10:00, tijd om erin te vliegen met een tasje koffie. Ik pas de net besproken business logica toe in SQL.

 

Back to business: SQL query’s

Om 12:00 eet ik, samen met de collega’s van Kohera die mee aan het project werkten, in het bedrijfsrestaurant.
Rond 12:30 is het back to business. Of back to the SQL query’s in mijn geval.

 

PowerApps opzetten

Om 15:00 is het tijd voor mijn tweede meeting van de dag. Deze keer met de projectmanager omtrent het opzetten van PowerApps. We bespreken hoe het er moet uitzien en wat het moet kunnen. Daarna werk ik verder aan de SQL query’s.

Rond 17:30 zit mijn werkdag erop. Ik brief de managers en collega’s nog per mail over wat er vandaag gebeurde en wat er nog op de to-dolijst staat voor morgen. Dan haast ik mij naar het station voor de trein van 18:00 die mij terug mee naar huis neemt.

Zo ziet een dag in het leven van Simon De Meester er uit

‘Wanneer je bij Kohera start’


  It’s okay not to know, it’s not okay not to dare

 

Heb je de video bekeken? Zo zag onze eerste dag bij Kohera eruit. Toen wist ik nog niet echt waar ik aan begonnen was. Na een maand heb ik daar al een veel beter beeld van. Ik begon bij Kohera zonder achtergrond in IT, maar ze verzekerden mij dat ik in korte tijd zou klaargestoomd worden tot een echte Data Wizard. En dankzij de Kohera Academy Summer School is dat ook gelukt. Nu kan ik met vertrouwen zeggen dat ik klaar ben voor mijn eerste opdrachten.

 


  Share your knowledge, boost our power

 

We kregen een uitgebreide opleidingen over het volledige Microsoft data-platform. Van SQL Server over Azure tot Power BI. Alle opleidingen werden gegeven door echte specialisten in hun vak die jarenlange ervaring in de praktijk hebben. Zo leerde ik niet alleen de best practices kennen, maar ook hoe het er in de praktijk aan toegaat. Deze opleidingen waren trouwens niet alleen voor de starters, ze stonden open voor iedereen bij Kohera. Daarom werden we vaak vervoegd door andere consultants die hun kennis wilden bijschaven.

 

  You can’t milk a cow with your hands in your pants

 

Maar de KASS is meer dan alleen opleidingen. Mijn favoriete dagen, waren die waarbij we konden meevolgen met onze consultants in the field. Van een dag in de praktijk leer je soms meer dan van een week in het klaslokaal. Zelf kon ik mee naar enkele klanten waar we de SQL servers onderhouden en kon ik meehelpen aan de opzet van een datawarehouse.

 

  Seriously, have fun

 

Na een maand opleidingen, meevolgen en zelfstudie, was het tijd voor de jaarlijkse offsite van Kohera. De activiteiten varieerden van een videoworkshop, over een teamspel en winetasting tot een hoogteparcours. Voor mij was het vooral een gezellig samenzijn met mijn nieuwe collega’s.

 

   Play where the puck is going

 

Bij terugkomst van de offsite hadden we welgeteld één dag om uit te rusten voor onze volgende groepsactiviteit: dataMinds Connect 2019. Iedereen van Kohera was daar aanwezig om de laatste trends in het datalandschap te volgen. Zelf volgde ik sessies over Azure Data Factory, Power BI Reporting en Query Tuning. Want als er iets is dat we geleerd hebben, dan is het dat alles verandert aan hoge snelheid. Dankzij dit soort events kunnen we blijven vooruitkijken en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Nu ik terugkijk, kan ik met zekerheid zeggen dat mijn eerste maand bij Kohera fantastisch was. Hier worden geen uitdagingen geschuwd en staat iedereen altijd klaar om zijn collega’s een stapje hoger te tillen. Ik ben dan ook helemaal klaar om niet alleen de kennis, maar ook de waarden van Kohera uit te dragen naar onze klanten, partners en collega’s!

 


4. Je hebt de schoolbank net achter je gelaten

Ook jong talent is bij Kohera helemaal op zijn plaats. Ons team van wizards deelt graag expertise met collega’s. Zo kan je ook als starter razendsnel groeien in de wereld van data.

Waarom zou je kiezen voor Kohera?

Als je net van de schoolbanken komt is Kohera een plek waar je veel kan leren. Hoe dat komt? Doordat we je naast solo, ook soms in tandem laten werken met ervaren collega’s. Begin je je comfortabel te voelen in je job? Dan is het tijd voor complexere opdrachten. Maar ook dan heb je altijd een straf team achter je staan.

 

 

Wout Cardoen: Azure all the way! 

Wout is onze eerste schoolverlater die meteen zonder omwegen voor de Azure data richting kiest. Hij legde nochtans niet het klassieke pad af, van metaalbewerking in het middelbaar naar Business & IT op de hogeschool.  Maar Wout is ambitieus en kan alles bereiken waar hij zijn zinnen op zet. Als je met Wout samenwerkt, kan je rekenen op zijn goed gevoel voor humor en bakken energie!

Zo ziet een dag in het leven van Michael Bergs er uit

Van stagiair naar Koheriaan

 

Michael studeerde chemie, toegepaste informatica en informatiemanagement & security. In 2018 liep hij stage bij Kohera. Iets later wisten we het zeker, Michael is een Koheriaan in hart en nieren. Na zijn studie startte hij dan ook meteen bij Kohera. En als je kijkt naar de kennis en skills die hij op korte termijn verwierf, is hij nog verre van een junior te noemen. Waar Michael in zijn vrije tijd vaak terug te vinden is? Op avontuur doorheen Dungeons & Dragons en druk bezig aan zijn eigen micro server.

Om 05:56 gaat de wekker voor de eerste keer. Toch nog even snoozen.
Tegen 06:15 ben ik klaar om op te staan en spring ik in de douche. Vandaag werk ik voor het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maarten (AZSTM) in Mechelen. Daar ben ik verantwoordelijk voor alle SQL Servers van heel Emmäus die niet in beheer zijn van de vendors zelf. Dat zijn zo’n 40 verschillende SQL servers met ongeveer een 800 databases. Het is zeker geen kleine omgeving en er zijn veel verschillende versies.

 

 

Aankomst op het werk

Rond 06:45 is het tijd om vanuit Hamont richting Mechelen te vertrekken. Hamont is ongeveer het noordelijkste stadje van Limburg. Waze laat me weten dat ik rond 08:12 in Mechelen zal aankomen, gelukkig is het vakantie. Om 08:04 draai ik de parking op, net iets eerder dan Waze mij vertelde.

Vandaag is er nog een vroege vogel al aanwezig. Ik werk op mijn laptop van AZSTM, maar mijn laptop van kohera gebruik ik als tweede scherm om iets op te zoeken en om mijn scripts op open te zetten.

 

Back-ups controleren

Tijd om aan de slag te gaan. Bij AZSTM heb ik een eigen mailbox waarop ik de 56 mails van de voorbije week doorneem. We hebben hier een dagelijkse job lopen die iedere dag de back-ups controleert van alle servers. Alle mensen van infrastructuur ontvangen een mailtje met een overzicht of alle back-ups correct genomen zijn of niet. Als dat niet in orde is, ga ik controleren waarom dat zo was. Vandaag zijn er gelukkig geen gefaalde back-ups! Dat is niet elke dag zo. Daarna overloop ik een paar scripts om de belangrijkste zaken te controleren. Dat zijn mijn vaste scripts om schijfruimte, gefaalde jobs en maintenance script errors te controleren.

Even kijken welke tickets open staan. Momenteel staan er vier open. Er is een incident van een leverancier, waar een script meer dan een uur duurt om uitgevoerd te worden. Ik bekijk het en overleg met een collega van Kohera wat de beste oplossing zou kunnen zijn. En dan testen maar. Wanneer ik klaar ben, duurt het uitvoeren van het script nog maar 30 seconden. Daar doen we het voor!

Tijd om te eten. In een ziekenhuis werken, dat heeft voordelen. Tijdens de middag krijg ik warme maaltijden aan heel democratische prijzen. Vandaag op het menu: soep en een broodje.

 

Coderen in PowerShell

Na de middag werk ik aan enkele tussendoortjes. We hebben pas een nieuwe AlwaysOn cluster opgezet en willen niet alleen de logins kopiëren tussen de servers, maar ook de jobs. Een leuk project om aan te beginnen in PowerShell. Na een paar lijntjes code en met behulp van DBATools, heb ik de basis voor het script in elkaar gestoken.

Nu kan het dynamisch opbouwen beginnen zodat we zo weinig mogelijk parameters zelf moeten invullen. Een paar lijntjes code extra met wat T-SQL ertussen en we moeten enkel nog de servernamen meegeven. En daarna? Testen, testen, testen.

 

Avondje chillen

Tegen 16:30 is het tijd om naar huis te gaan. Volgens Waze ben ik thuis om 17:55. Ik ben helemaal klaar voor een rustig avondje. Een paar streams en aflevering op Netflix kijken en dan gaan slapen. Morgen ben ik weer aanwezig in het Ziekenhuis van Mechelen.

 


5. Je zit nog op de schoolbank

Ook wizards kunnen nog bijleren, want technologie is altijd in verandering. Daarom doen we bij Kohera aan continuous learning. En dat is waarom we de ideale stageplaats zijn. Klaar voor een kick-ass stage bij Kohera?

 

Waarom zou je kiezen voor Kohera?

Zit je nog op de schoolbanken? Perfect, want bij Kohera kan je leren van de beste. We hebben een heel pak knappe koppen in huis. Maar dat wil niet zeggen dat we hier geen plezier kunnen maken, want naast een bende met een pak expertise, zijn we ook een heel grappige bende. En de kers op de taart? Bij Kohera willen we groeien, dus een job na je stage, dat is zeker niet uitgesloten.

 

Nicolas liep stage bij Kohera!

Nicolas WilleTijdens mijn bachelorproef had ik de kans om 10 weken stage te lopen bij een bedrijf naar keuze. Samen met een medestudent koos ik voor Kohera omdat het project dat ik tijdens mijn stage zou mogen uitvoeren mij erg aansprak.

Niet alleen het project, ook de aanpak van onze stagebegeleiders verdient een pluim. Ik en mijn medestudent kregen de vrijheid om zelf zaken uit te zoeken, maar zaten we vast en hadden we uitleg nodig? Dan konden we altijd terugvallen op de expertise van het Kohera-team. Zelfs als stagiair voel je dat Kohera een familiaal karakter uitstraalt. De collega’s waarderen elkaar en helpen elkaar waar nodig. Als stagiair word je beschouwd als volwaardige collega en krijg je de kans om je te integreren in het team.

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 was de stage een beetje atypisch. Die hebben we namelijk volledig uitgevoerd via telewerk. Daarvoor wil ik Kohera graag bedanken, want zo kon mijn stage toch doorgaan. Toegegeven, van thuis uit werken was niet altijd gemakkelijk, maar moeilijk gaat ook.

Bij Kohera stage mogen lopen is een zeer leerrijke en toffe ervaring.  En de letters  van hun naam staan volgens mij voor volgende zaken:

  • K = Kwaliteit – Het werk dat Kohera levert is van de bovenste plank.
  • O = Origineel – Bij het ontwikkelen van een oplossing denken ze “out of the box”.
  • H = Humoristisch – Er kan/mag wel eens gelachen worden.
  • E = Efficiënt – De oplossingen die ze leveren zijn niet alleen van een hoge kwaliteit ook zijn deze zo efficiënt mogelijk gemaakt.
  • R = Revolutionair – Kohera gelooft in het principe “play where the puck is going”. Ze zorgen dat ze altijd één stap voorop zitten en klaar zijn voor de toekomst.
  • A = Aangenaam – Je komt terecht in een aangenaam team waarbij je je direct thuis voelt.

Kortom, Kohera is de ‘place to be’ als je een passie hebt voor werken met data.

 

 

Wannes leerde over data bij Kohera

Wannes VannesteIn het kader van mijn bachelorproef en de daaraan gekoppelde stage, groeide mijn nieuwsgierigheid naar data-gerelateerde IT-toepassingen. Daarom klopte ik aan bij Kohera met de vraag om bij hen stage te mogen lopen.

Gelukkig was de interesse wederzijds. Algauw kon ik, samen met medestudent Nicolas, aan mijn tien weken durende stage beginnen. Als ik eerlijk ben, was ik bij aanvang van de stage toch wat onzeker. Niet over het bedrijf, maar over mezelf. De vraag ‘Zou ik wel goed genoeg zijn?’ spookte van tijd tot tijd wel eens door mijn hoofd.

Al snel bleken dit zorgen om niets. ‘It’s okay not to know, it’s not okay not to dare‘ is nu eenmaal een van de waarden waar Kohera achter staat. Zolang je inzet toont is er altijd een team of collega waarop je kan rekenen. Dit hebben mijn medestudent en ik meerdere malen ondervonden. Een project loopt nu eenmaal niet altijd van een leien dakje. Na de eerste week voelde ik mij al thuis. De sfeer zat goed en ik maakte direct deel uit van een team met toffe collega’s. Ook in tijden van corona waar thuiswerk primeerde. Kohera nam vele initiatieven om toch maar het groepsgevoel naar boven te laten komen. Zo werd over de middag een kleine triviaquiz georganiseerd en deden we dagelijks een korte teamcall van 15 à 20 minuten om iedereen op de hoogte te houden.

Na deze stage kan ik terugblikken op een mooie periode. Ik leerde veel bij op vlak van Azure, SQL, ETL en Power BI, maar ook dat je zeker niet alles bij aanvang van de stage hoeft te weten. Als je bereid bent om bij te leren schieten de collega’s je graag te hulp. And as always, Play where the puck is going!

 


6. Je herkent je niet, maar bent wel een geweldig fan van Kohera

Een geweldige fan van Kohera? Perfect, dan heb je met elk van ons al iets gemeen.
Spring gerust eens binnen in ons kingdom om samen de opties te bekijken.