Wanneer je bij Kohera start….

Seriously, have fun .. and what great fun we had! Een kleine greep uit onze eerste week als gloednieuwe Koheriaanse groentjes; veel eten (hamburgers), koffie, rijden (file), opleidingen en ontsnappen uit de jungle of deep space, dat kan tellen als eerste week!

vlnr. Sybil Vandenabeele, Wout Cardoen, Jef Van den Dungen, Christophe Leenknecht, Simon De Meester

De week begon met wat een Koheriaanse traditie blijkt: de fotoshoot. Naast de fotoshoot werden we ook op Big Brother wijze achtervolgd door de camera van Sam. Pas daarna konden we kennismaken met elkaar. We maakten ook onmiddellijk kennis met de eetcultuur binnen Kohera; samen gezellig op terras! Natuurlijk moest er ook gewerkt worden en vlogen we er meteen in met de eerste training.

 

Onze tweede dag beloofde ook interessant en spannend te worden want we moesten naar de andere kant van België (voorbij de Brusselse Ring), gelukkig waren we daar op amper 3 uur .. Aangekomen op de gezellige Cronos-Site in Leuven was het meteen tijd voor de training van Michael over DBA Essentials.

Twee dagen opleiding was meer dan genoeg, tijd voor wat ontspanning! Op woensdag gingen we richting Mechelen voor de ontmoeting met onze peters & meters. Ze lokten ons eerst met lekker eten en werden vervolgens in een klein hokje samen opgesloten .. De escape room versterkte onze band en was een aangename eerste kennismaking met de peters & meters. We sloten de dag af met een verfrissend drankje op basis van hop op de Mechelse Grote Markt.

Kohera Academy Summer School

Donderdag gingen we dieper in op SQL Server, en wederom verwarring bij de West-Vlamingen; wanneer moet ik een broodje smos bestellen en wat betekent het precies?

We sloten de week op een super leuke en gezellige manier af door kennis te maken met de teamleads in de vorm van een interactief debat! We leerden elkaar beter kennen, kregen nuttige tips, info en vooral veel “gouden regels” van Karel!

Bekijk hier de korte video van onze starters!

Word jij onze nieuwe Azure Architect?