Uw organisatie heeft heel wat waardevolle informatie opgeslagen in uw IT-systemen. Onze diensten bieden u snel en eenvoudig toegang tot die waardevolle informatiebronnen om tot snellere bedrijfsprocessen en betere inzichten te komen.

SQL Server consultancy

Wanneer u aan SQL Server denkt, denk dan aan Kohera. Wij zullen steeds de beste oplossing voor u vinden aan de laagste kost; of u nu op zoek bent naar ervaren database-administrators, een audit van uw systemen, prestatieverbeteringen van uw systeem, consolidatie en migratie van uw databases, cloud software – hybride of in eigen beheer – of een installatie voor een hoge beschikbaarheid of herstel na een noodgeval.

We zijn goed in

Business intelligence

Succesvolle bedrijven nemen sneller de juiste beslissingen dankzij het gebruik van business analytics. Wat uw ambities ook zijn, analyse is een essentieel element om uw strategie te bepalen en uw doelstellingen te bereiken. Geef uw mensen analytische tools die gemakkelijk te gebruiken zijn om gegevens op een heldere manier te visualiseren en tot waardevolle inzichten te komen. Voorzie ook tools om samen te werken en alle gegevens – big data en small data – toegankelijk te maken voor iedereen. Werk slimmer voor meer goede ideeën.

We zijn goed in

Corporate Performance Management

Software voor Corporate Performance Management (CPM) geeft u vleugels. De software is ontworpen om te werken met een minimum aan IT-ondersteuning. Ze automatiseert tijdrovende processen, verbetert uw financiële nauwkeurigheid en geeft u de mogelijkheid om sneller te reageren op veranderingen. CPM is uw oplossing voor een eenvoudigere budgettering, planning, forecasting, rapportering en financiële consolidatie.

We zijn goed in

SQL Server as a Service

Dankzij de cloud kan u uw SQL Server-databases gebruiken zonder investeringen vooraf. U hoeft niet langer wakker te liggen van hardware, onderhoud, gegevensgroei, beveiligingsbeheer, softwareherstel, patching, updates, upgrades en back-ups. We kunnen u helpen om de juiste keuze te maken voor het meest passend cloudmodel.

We zijn goed in

Cloud services

Uit cijfers van de Federale Overheidsdienst Economie blijkt dat een op de vier Belgische bedrijven maakt reeds gebruik van clouddiensten. Dat is geen verrassing, de cloud biedt namelijk heel wat voordelen. Als Microsoft Cloud Solution Provider zetten we ook bij Kohera sterk in op cloud computing. Wat betekent dat voor u? We geven u advies over alle datagerelateerde services op Azure, kijken samen welke diensten voor u het meest geschikt zijn en we zorgen ervoor dat u de nodige licenties krijgt om ermee aan de slag te gaan.

We zijn goed in