Onze partners

Onze partners

Msft

De missie van Microsoft is om elk persoon en elke organisatie meer mogelijkheden te geven. Dat ligt perfect in lijn met de waarden en normen van Kohera, vandaar dat we reeds jarenlang de mogelijkheden van het Microsoft Data Platform gebruiken om onze klanten beter inzichten te geven.

 

 

 

We zijn een trotse Master Reseller voor SentryOne, een bedrijf met hoofdkantoor in de US en Europese hub in Dublin, die gespecialiseerd is in monitoring software voor het Microsoft Data Platform en zo data omgevingen naar een hoger niveau tillen. Het SentryOne team bestaat uit meer dan 140 werknemers waarvan acht Microsoft SQL Server MVP’s. Het bedrijf nam Pragmatic Works Software over, en kan zo de best mogelijke diensten bieden aan Microsoft professionals, zowel on premise als in de cloud.

 

 

 

 

DataMinds, opgericht als SQLUG.BE in 2006, is een community van meer dan 1.800 leden die zich specialiseert in hoe Microsoft-technologieën zoals SQL Server, Power BI en Azure u helpen om uw gegevens op te slaan, te delen en begrijpen. Ze willen hun ervaringen, enthousiasme en kennis over Microsoft SQL Server en het Microsoft Data Platform delen, o.a. op evenementen zoals de SQL Server Days.

 

theobald_logo

 

 

 

Theobald Software is gespecialiseerd in tools voor SAP-integratie. Het heeft 1.300 klanten in bijna alle branches over de hele wereld. Het bedrijf werkt met organisaties van alle groottes. De Xtract-connectors van Theobald Software voorzien een volledige integratie tussen SAP en de Microsoft BI-suite.

 

Crosspoint-solutions-logo

Crosspoint Solutions is een cluster van innovatieve IT-dienstenbedrijven die de kracht van data, customer en artificiële intelligentie inzetten om bedrijven te transformeren. De groep heeft meer dan 50 expertisecentra die je tonen hoe je hybride, intelligente technologieën kan gebruiken om je als bedrijf te onderscheiden.

 

 

 

Kohera is ontstaan in de schoot van de De Cronos Groep. Vanaf zijn opstart kende Cronos een ongelooflijke groei in omzet en aantal medewerkers. Het bedrijf is een partner voor heel wat organisaties die uitkijken naar IT-oplossingen van hoge kwaliteit. Een diepgaande kennis van de noden van de klant, een continue drang naar innovatie en een consistente maar flexibele houding tegenover uitmuntendheid maakte die snelle groei en het succes mogelijk.