SQL Server as a service

Alle voordelen van de cloud

Dankzij de cloud kan u uw SQL Server-databases gebruiken zonder investeringen vooraf. U hoeft ook niet langer wakker te liggen van hardware, onderhoud, beveiligingsbeheer, softwareherstel, patching, updates, upgrades en back-ups. Of misschien kunnen uw medewerkers het beheer van uw hardware nog maar moeilijk aan wegens de steeds groeiende gegevensvolumes en de beveiliging ervan? We kunnen u helpen om de juiste keuze te maken voor het meest passend cloudmodel.

 

Lagere budgetten

Servers voor databases in eigen beheer zijn meestal voorzien op de gewenste piekcapaciteit. Het betekent dat ze gedurende normale werkomstandigheden maar een klein deel van hun CPU-kracht gebruiken. Wanneer u software gebruikt waarbij u betaalt per processor, zoals bij SQL Server het geval is, dan bent u tijdens rustige momenten relatief veel aan het betalen voor uw gebruik.

Betrouwbare back-up en recovery

Het back-upproces verloopt bij heel wat bedrijven niet altijd even vlot. Met de cloud vereenvoudigen we dit voor uw hele SQL Server-infrastructuur en uw gegevens. Door automatisch en op het juiste moment back-ups te maken van de gegevens die u zelf beheert en die in de cloud, daalt het risico op gegevensverlies. Snel gegevensherstel is gegarandeerd.

Bedrijfscontinuïteit gegarandeerd

Zorg ervoor dat uw bedrijf kan blijven draaien, zelfs bij grote technische problemen. Zelf een eigen infrastructuur voor business continuity opzetten en onderhouden, gebeurt minder en minder. De cloud is een bijzonder voordelig en handig alternatief. Voor een infrastructuur in rust betaalt u zo goed als niets en wanneer u ze nodig heeft, is ze onmiddellijk startklaar.

SQL Server 2017

Profiteer van alle nieuwe functies in SQL Server 2017 door te werken met een hybride cloud, zoals verhoogde piekcapaciteit, extra mogelijkheden voor continuïteit, snellere back-up en restore en meer capaciteit voor een lagere kost.

Managed Services

Samen gaan we op zoek naar de perfecte oplossing door na te gaan wat beter of voordeliger kan in de cloud. Het resultaat is een hybride cloud op maat van uw bedrijf met minder investeringen en een verschuiving naar een correcte operationele kost.

Een ideale eerste stap om uw operationele data in de cloud te gaan beheren is bijvoorbeeld Azure SQL Database Managed Instance. Eén van de nieuwste PaaS Services op Azure die u de nodige flexibiliteit geeft om uw SQL Instance zelf te beheren en er tevens voor zorgt dat u niet hoeft wakker te liggen van het operating systeem.

Onze servicepakketten

Kohera biedt een brede waaier aan service packs om u de ondersteuning te geven die u nodig heeft. Onze service desk bestaat een gemotiveerd team van professionals die optreden als een aanspreekpunt. Zo garanderen we een een vlotte, efficiënte en kwaliteitsvolle oplossing binnen een zo een kort mogelijke reactietijd.

 • Onderhoudsaanbod
  • Service contract 8u – 18u
  • Service contract 24u/5 dagen
  • Service contract 24u/7 dagen
 • Service levelaanbod
  • Interventie P1 (2u)
  • Interventie P2 (4u)
  • Interventie P3 (nbd on site)
  • Interventie P4 (nbw on site)
 • Optionele diensten
  • Proactief onderhoud
  • SQL proactieve monitoring
  • Maandelijkse remote check