Waarom bij Kohera werken

Uitdagende jobs bij Kohera

Wij van Kohera zijn “probably” de beste Belgische speler die cutting edge, full servicediensten aanbiedt op het Microsoft Data Platform. Dat is een mondvol, simpel gesteld: we structureren gegevens en vormen die om tot kennis. Daarbij werken we steeds met de laatste technologieën.

Of het doel nu is om performanter te werken, om betere beslissingen te nemen of om voorspellingen te maken, we maken het mogelijk met het Microsoft Data Platform. Daar ligt ons hart en daarin zijn we de experts met een plus.

Kohera staat voor een team van wizards die goochelen met data.

Bekijk het verhaal van Thomas:

Word de beste, op jouw manier

We verwachten best veel van onze mensen, maar daar staat ook best veel tegenover. Om te beginnen, bij Kohera ben je geen nummer wiens pad in steen is gebeiteld. We ondersteunen je om buiten je comfort zone te komen en laten je een specialist worden in het domein dat jij wil. Initiatief nemen zit in ons DNA en we respecteren ieders tempo.

Continu leren is een gegeven, technologie gaat snel vooruit en elke klant is anders. Werken bij Kohera betekent dan ook jezelf continu vernieuwen, waardoor je kan groeien en de beste kan worden, op jouw manier. Onze missie is geslaagd als we iedereen kunnen laten uitblinken. Elke Koheriaan, een Superman in zijn domein.

Lees in de blog van Jan Vandenpanhuyzen waarom ook jij voor Kohera zou moeten werken.

Team

Ook al zijn we consultants, bij Kohera is er een groot samenhorigheidsgevoel. We noemen ons niet voor niets Koherianen. Je staat er nooit alleen voor, je kan steeds terugvallen op de kennis van je collega’s.

Elkaar helpen

We delen met plezier onze kennis, uiteraard met onze collega’s, maar ook met onze klanten. Er staat steeds een team van experts naast je, die je op weg helpen.

Open sfeer

In onze vlakke organisatie heerst er een open sfeer; we zijn techneuten met een menselijke factor. Door kennis te delen en ons toegankelijk op te stellen, zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Kohera. We zijn spontaan en persoonlijk, net als vrienden.

Goesting

Al onze medewerkers hebben een passie voor data en het Microsoft platform, en zetten zich ten volle in voor hun projecten. Bij Kohera hebben we goesting in wat we doen.

Humor

Work hard, play hard. Ook daar zijn we bij Kohera goed in. We werken vaak apart, maar toch zijn we een hecht team waarin veel ruimte is voor humor. Humor maakt ons menselijk en zorgt voor een gezonde band tussen alle medewerkers.


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd

Goesting hebben in je werk is één ding, ook het team waarin je terecht komt is belangrijk. Bij Kohera delen we de filosofie dat werk en plezier hand in hand gaan. We nemen best veel initiatieven om ervoor te zorgen dat de ‘Koherianen’ zich goed voelen en we houden van een open, spontane sfeer binnen onze vlakke organisatie.

Als consultants vormen we een hecht team dat kennis deelt, om zowel elkaar als elkaars klanten verder te helpen. Zoals in elk goed team heeft ieder zijn eigen specialiteit. We love it, when a plan comes together!

Krijg je goesting om ons te leren kennen?

Bezorg ons dan je gegevens, we nemen snel contact met je op.

Vacatures

Azure Data Platform Consultant

Als Azure Consultant sta je in voor het bouwen en laten groeien van moderne data architecturen op basis van het MS Azure platform. Voor de buitenwereld ben je een Azure data platform consultant. Binnen Kohera ben je een innovation wizard.

Lees meer

Azure Data Platform Architect

Als Azure Data Platform Architect zal je je volledig kennis kunnen gebruiken om zowel hybride scenario’s als lift & shift acties of een volledige PaaS architectuur aan te kunnen bieden. Je staat in voor de bouw en groei van moderne data architecturen op basis van het Microsoft Azure data platform. Door jouw voorliefde voor de nieuwste technologieën vind je het uitdagend om een drijvende kracht te worden van verandering en constante innovatie. Dit uit zich vooral door een gezonde dosis pro-activiteit en out-of-the-box denken.

Lees meer

Business Intelligence vacature: Junior Data Wizard

Als Junior Data Wizard kom je terecht in een dynamisch team waar je ondersteund wordt door dé Microsoft BI goeroes van België. Zij begeleiden jou in je leerproces en staan steeds voor je klaar wanneer je even niet verder raakt. Na een inwerkperiode kan je kiezen om verder te gaan als Business Intelligence- of als SQL Server Consultant.

Lees meer

Business Intelligence Consultant

Als BI Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Business Intelligence-projecten op basis van Microsoft technologie. Je staat in voor de analyse, de ontwikkeling en de integratie van specifieke oplossingen binnen dit domein. Je werkt vooral op locatie, zowel zelfstandig of in team. Je wordt betrokken bij projecten in verschillende sectoren waarbij je deel uitmaakt van een dynamisch team.

Lees meer

Business Intelligence Architect

Als Business Intelligence Architect werk je aan complete Microsoft BI- en datawarehouse projecten en –implementaties. Je hebt de leiding over alle aspecten rond de levering van BI-oplossingen en gerelateerde componenten: datawarehousing, data management, BI-architectuur en tools. Een MS Business Intelligence Architect heeft inzicht in de uitdagingen op businessniveau en vertaalt die in IT-vereisten en oplossingen. Je wordt ook betrokken bij het presales-proces en je ondersteunt onze accountmanagers.

Lees meer

SQL Server Architect

Als SQL Server Architect maak je bij de klant een inschatting van de huidige infrastructuur. Je weet wat technisch mogelijk is in de verschillende edities en componenten van SQL Server, zowel on premise als in Azure. Je collecteert en analyseert data terwijl je een helikopteroverzicht houdt van alle mogelijke systemen en SQL Server databases. Hierdoor krijg je een goede grip op de bestaande omgeving en kan je een nieuwe sql server landschap uittekenen. Je maakt de nieuwe omgeving future ready. Een SQL Server Architect heeft inzicht in de uitdagingen op businessniveau en vertaalt die in IT-vereisten en oplossingen. Je wordt ook betrokken bij het presales-proces en je ondersteunt onze accountmanagers.

Lees meer

SQL Server Consultant

Als SQL Server Consultant ben je verantwoordelijk voor het leveren van advies voor het ontwerp, het onderhoud en de ontwikkeling van SQL Server databases. Je werkt alleen of binnen een team van ontwikkelaars. Je wordt betrokken bij projecten in verschillende sectoren waarbij je deel uitmaakt van een dynamisch team.

Lees meer

Chief Koheriaan Luxemburg – SQL Server Vacature

Als SQL Server Consultant in Luxemburg ben je verantwoordelijk voor het leveren van advies voor het ontwerp, het onderhoud en de ontwikkeling van SQL Server databases. Je werkt alleen of binnen een team van ontwikkelaars. Je wordt betrokken bij projecten in verschillende sectoren waarbij je deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast zorg je voor de verdere uitbouw van ons team Data Wizards in Luxemburg. Je brengt nieuwe ideeën aan om via verschillende sales en marketing kanalen de groeiambities van Kohera in Luxemburg waar te maken. Samen met onze Wizard of Operations stem je de planning van onze consultants af met de verwachtingen van jouw regionale klanten.  Ook in het goed afronden van projecten voor die klanten kan je een rol spelen.

Lees meer