Webinars

Power BI September Update

Wanneer
Vrijdag, 13 september van 11:30 tot 12:00

Subject
Power BI september update

Topics:

– KPI icon sets: Met deze functie kan je regels instellen voor het weergeven van verschillende sets pictogrammen om in je tabel en matrix weer te geven, vergelijkbaar met de functie Icon Sets in Excel.

– Visuals groeperen: Met Grouping kan je visuals, vormen, tekstvakken, afbeeldingen en knoppen op je rapportpagina groeperen, net zoals in PowerPoint. Nadat de objecten zijn gegroepeerd, kunt je ze allemaal verplaatsen en van formaat wijzigen.

– Custom branding voor Power BI Service: Je kan nu ook het uiterlijk van Power BI Service aanpassen aan je huisstijl met slechts enkele klikken.

– Gedeelde en gecertificeerde datasets:  Met gedeelde datasets in Power BI kan een enkele set worden gebruikt door meerdere rapporten in verschillende werkomgevingen. Met gecertificeerde datasets beschik je over een mechanisme om je meest gewaardeerde en vertrouwde datasets te onderscheiden.

Webinar gehost door
Ken Geeraerts

Voor

  • Ontwikkelaars
  • IT management
  • Business management
  • BI heroes

Nieuwe functies in Power BI

In dit webinar tonen we je de belangrijkste nieuwigheden in Microsoft Power BI, sinds ons vorige webinar in mei. Die zorgen voor meer inzichten en meer visuele mogelijkheden in je rapporten.

 

Gratis webinar replay "Power BI Update"

Ik bekijk de replay