kohera-logo-regular.svg

Over ons

Seriously, have fun

Begrijp ons niet verkeerd: we nemen data en technologie serieus. Het is onze passie. Dus waarom er niet van genieten terwijl we toch bezig zijn?

Organisaties hebben veel waardevolle informatie opgeslagen in hun IT-systemen. Onze diensten bieden gebruikers snel en eenvoudig toegang tot die informatiebronnen en zetten deze om in geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en betere inzichten.

Kohera is een unieke en full-service leverancier van het Microsoft Data Platform. Wij zijn het grootste bedrijf dat zich volledig richt op Azure Data Services, SQL Server en Power BI. Dankzij onze diepgaande, opgebouwde kennis, kunnen we u helpen bij het oplossen van elk probleem, zowel zakelijk als technologisch.

Het team van experts van Kohera, of wizards, zoals wij ze graag noemen, richt zich volledig op de implementatie van het Microsoft Data Platform. Wij werken nauw samen met Microsoft. We zijn ook betrokken bij verschillende ‘preview-programma’s’, waardoor we kennis kunnen opdoen van nieuwe technologieën of oplossingen voordat ze zelfs maar op de markt beschikbaar zijn. Dit stelt ons in staat om onze klanten van deskundig advies te voorzien, zelfs over nieuwe functies, want “we spelen graag waar de puck heen gaat!”

Onze projecten zijn altijd gebaseerd op de volgende vier kernelementen: budget, inhoud, timing en kwaliteit. Wij beheren deze met een “can do” mentaliteit, zodat succes gegarandeerd is. Onze ervaring met vele uitdagende projecten zorgt ervoor dat onze project- en implementatieaanpak, gebaseerd op de Agility en de Kimball BI Lifecycle methode, steeds beter wordt.

Een pragmatische projectaanpak wordt versterkt door consistent management. De rollen en verantwoordelijkheden van alle betrokkenen zijn steeds duidelijk afgebakend en worden nauw opgevolgd. We gaan altijd voor het resultaat, maar zorgen voor een meerwaarde gedurende het hele proces. Klanten profiteren dus van de voordelen zodra het project start. Nieuwe inzichten over extra mogelijkheden die ontstaan tijdens de implementatie worden regelmatig doorgegeven aan het projectteam.

Onze partners

Seriously, have fun!