Over ons

Over ons

Slimmere beslissingen

Organisaties hebben heel wat waardevolle informatie opgeslagen in hun IT-systemen. Onze diensten bieden beslissingnemers snel en eenvoudig toegang tot die informatie en zetten ze om naar snellere bedrijfsprocessen en betere inzichten.

Kohera is een unieke en full-service leverancier van het Microsoft Data Platform. We zijn het grootste bedrijf dat zich helemaal richt op Azure Data Services, SQL Server en Power BI. Daardoor hebben we een diepgaande kennis opgebouwd en kunnen we elk probleem helpen oplossen, zowel zakelijk als technologisch.

Onze mensen

Kohera’s team van experten, of wizards zoals we ze graag noemen, is helemaal gericht op de implementatie van Microsoft Business Analytics, SQL Server-systemen, Power BI, Azure Data Services en aanverwante technologie. We werken nauw samen met Microsoft, zijn een Microsoft Gold Certified Partner en bieden u krachtige totaaloplossingen in lijn met uw behoeften.

Een pragmatische aanpak

Onze projecten zijn steeds gebaseerd op de volgende vier elementen: budget, inhoud, timing en kwaliteit. We managen deze met een “can do” mentaliteit zodat we succes kunnen garanderen. Onze ervaring met vele uitdagende projecten maakt onze project- en implementatie-aanpak, gebaseerd op Agility en de Kimball BI Lifecycle-methode, steeds beter.

Een pragmatische projectaanpak wordt versterkt door een consistent beheer. De rollen en de verantwoordelijkheden van alle betrokkenen zijn steeds duidelijk gedefinieerd en worden van nabij opgevolgd. Wij richten ons altijd op het eindresultaat en leveren toch meteen een toegevoegde waarde. Klanten genieten van de projectvoordelen van bij begin. Nieuwe inzichten over extra mogelijkheden die naar boven komen tijdens de implementatie worden meegeven aan het projectteam.