Over ons

Over ons

Slimmere beslissingen

Organisaties hebben heel wat waardevolle informatie opgeslagen in hun IT-systemen. Onze diensten bieden beslissingnemers snel en eenvoudig toegang tot die informatie en zetten ze om naar snellere bedrijfsprocessen en betere inzichten.

Kohera is een unieke en full-service leverancier van het Microsoft Data Platform. We zijn het grootste bedrijf dat zich helemaal richt op Azure Data Services, SQL Server en Power BI. Daardoor hebben we een diepgaande kennis opgebouwd en kunnen we elk probleem helpen oplossen, zowel zakelijk als technologisch.

Onze mensen

Kohera’s team van experten, of wizards zoals wij ze graag noemen, is helemaal gericht op de implementatie van het Microsoft Data Platform. We werken nauw samen met Microsoft, door ons Gold Partnership met Microsoft worden we ook betrokken in verschillende “preview programma’s”  waardoor we de kennis van nieuwe technologie of oplossingen reeds opgedaan hebben vooraleer die publiek beschikbaar zijn. Op die manier kunnen we onze klanten steeds het juiste advies geven, ook over nieuwe mogelijkheden, want “we like to play where the puck is going!”

Een pragmatische aanpak

Onze projecten zijn steeds gebaseerd op de volgende vier elementen: budget, inhoud, timing en kwaliteit. We managen deze met een “can do” mentaliteit zodat we succes kunnen garanderen. Onze ervaring met vele uitdagende projecten maakt onze project- en implementatie-aanpak, gebaseerd op Agility en de Kimball BI Lifecycle-methode, steeds beter.

Een pragmatische projectaanpak wordt versterkt door een consistent beheer. De rollen en de verantwoordelijkheden van alle betrokkenen zijn steeds duidelijk gedefinieerd en worden van nabij opgevolgd. Wij richten ons altijd op het eindresultaat en leveren toch meteen een toegevoegde waarde. Klanten genieten van de projectvoordelen van bij begin. Nieuwe inzichten over extra mogelijkheden die naar boven komen tijdens de implementatie worden meegegeven aan het projectteam.

Onze waarden

You can’t milk a cow with your hands in your pants

Onze favoriet. Waarom? Omdat we doeners zijn. Geen verkooppraatjes of valse beloftes Because we’re doers. We houden ons hoofd erbij en krijgen de zaken voor elkaar.

Play where the puck is going

Visionair? Dat kan je wel zeggen. We zijn altijd een stapje voor. Zo zorgen we dat we dat we daar zijn waar de toekomst is.

Share you knowledge, boost our power

 

Knowledge is power. Maar alleen als we die ook delen met elkaar. Zo zijn we, en blijven we, de Microsoft data platform leiders.

It’s okay not to know, it’s not okay not to dare

Weet je niet alles? Big deal. Alles verandert toch sowieso. Durf gewoon het nieuwe te omarmen en laat het oude varen.

Seriously, have fun

Begrijp ons niet verkeerd: we zijn bloedserieus als het over data en technologie gaat. Het is onze passie. Dus waarom er niet van genieten terwijl we bezig zijn.