Blog

16 Aug 2017 De wereld in 2027 – Een nieuw soort inkt

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Wat staat in elke winkel, elk bedrijf en elk huis: een 3D-printer, natuurlijk. Kleine objecten print je thuis en voor grotere zaken ga je naar de shop van het benzinestation om de hoek.

08 Aug 2017 De wereld in 2027 – In een oogopslag

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. De pc is al een tijdje verdwenen. De chip in je personal smart device is krachtig genoeg om alles te kunnen doen wat je verwacht.

01 Aug 2017 De wereld in 2027 – Software schrijft de software

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Tegen 2027 is er niemand die nog een lijn software schrijft, daar zal namelijk software voor zijn. Er zullen dus geen programmeurs meer nodig zijn en dat is minder onwaarschijnlijk dan het lijkt.

25 Jul 2017 De wereld in 2027 – Uw dokter vraagt een afspraak

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Als we vandaag ziek zijn, maken we een afspraak en gaan we naar de dokter. Als we in 2027 zwaar ziek dreigen te worden, dan roept de dokter ons op om voor alle zekerheid eens langs te komen.

18 Jul 2017 De wereld in 2027 – Naar de toekomst met zelfrijdende auto’s

Kohera bestaat tien jaar. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken, maar nu kijken we vooruit. Een paar minuten voor je van plan bent om een verplaatsing te maken, staat een zelfrijdende auto al op je te wachten, zonder dat je er iets voor hoefde te doen.

11 Jul 2017 De wereld in 2027

Kohera bestaat tien jaar. Dankzij het vertrouwen van onze klanten en de inzet van onze medewerkers zijn we gegroeid tot een team van 42 mensen. Meestal is zo’n verjaardag een goede gelegenheid om terug te blikken. Dat gaan we een andere keer zeker doen, but now for something completely different: we blikken vooruit.

04 Jul 2017 SQL Spot – Part 6

Summer holidays are coming up: perfect timing to take that moment of peace and quiet you had been waiting for and catch up on some of the most recent SQL updates with our monthly SQL Spot. And once again, our thanks to the neverending support and input of  SQL blogging community!

27 Jun 2017 SQL Server Problem Tombola: MAXDOP 1

As you all may know, many vendors tend to force you to put the MAXDOP of your SQL Server to 1 (SAP, SHAREPOINT, AX). Today I would like to demonstrate you the actual impact on your server of setting your MAXDOP to 1.

20 Jun 2017 SSIS 2016 en OData4

In SQL Server 2016 heeft Microsoft ons voorzien van tal van nieuwigheden. Naast de talrijke mooie wijzigingen in de SQL Server engine, SSAS en SSRS, is er ook aandacht besteed aan SSIS 2016. Deze verbeteringen staan wat minder in de kijker, maar zijn daarom niet minder de moeite waard.